zaterdag 24 januari 2009

Nog 2 nachtjes... spannend!

Inderdaad, nog twee Belgische nachtjes!
Ik zie het nog altijd helemaal zitten en ben daarom dus ook de allerlaatste voorbereidingen aan het treffen: bagage wegen, onopvallend buidelzakje kopen, nog zoveel mogelijk pasta en frietjes eten,...
We mogen gelukkig meer bagage meedoen: 46kg. Mijn bagagekoffers zitten echt propvol, ik heb ook heel wat 'cadeautjes' mee voor de kindjes daar: balpennen, kleine schriftjes, waaiertjes, potloden, beertjes, spelletjes, tandenborstels,...

Maandagmorgen zal ik dus (samen met mijn ouders en mijn vriend) naar de luchthaven van Zaventem trekken om dan om 10.40u op te stijgen. We komen aan rond 21u in de hoofdstad en daar komt onze chauffeur ons oppikken. We rijden dan naar onze eerste slaapplaats: Banana Village. De volgende dag terug heel de dag rijden en 's avonds in een 'hotel' slapen. De derde dag komen we dan uiteindelijk aan op onze echte verblijfplaats: 'Kagando Christion Mission Hospital'.
Daar zullen we dus elke morgen naar de kerk gaan, stage doen in de kleuterklas (en hier een muzisch project en een taalproject uitwerken), onze bachelorproef wat vorm geven, het ziekenhuis leren kennen (dankzij de studenten van verpleegkunde),... We zullen ook een project in een weeshuis doen en een project in het buitengewoon onderwijs. Kortom, heel wat interessante dingen dus!

Ik laat jullie zo gauw ik kan iets weten als ik aangekomen ben en hoop dat jullie samen met mij kunnen meegenieten van een unieke ervaring!

Groetjes, Karen