zaterdag 21 februari 2009

De weken vliegen voorbij…

Het gaat echt vlug maar aan de andere kant zijn we hier natuurlijk nog twee maanden… Dinsdag zouden we normaal om 10.30u vertrokken zijn naar het QE park om er dan rond 11.30u aan te komen maar de Afrikaanse ‘relaxheid’ heeft dit een beetje vertraagd waardoor we maar rond 14u zijn aangekomen (door deze ‘relaxheid’ hebben we ook nog altijd geen internet). De chauffeur kwam ons namelijk rond 11u vertellen dat hij eigenlijk geen benzine meer genoeg had en er was in verschillende benzinestations geen benzine meer dusja. De batterij van de minibus was dan ook nog eens leeg waardoor we moesten helpen duwen. Het was eens stressen maar eigenlijk best grappig allemaal.
Het belangrijkste was dat we nog op tijd waren voor onze gereserveerde boottocht. Het waren twee superleuke dagen en we hebben kunnen genieten van de vele mooie fauna en flora: olifanten, nijlpaarden, vele soorten vogels, everzwijnen, herten, de bergen, de meren,… We hebben zelfs tijd gehad om eens te genieten in een ligzetel aan het zwembad en uitgebreid te eten!
Woensdagavond hebben we dan wat cake gegeten en gezongen voor de verjaardag van Eveline (studente vroedvrouw van Katho Kortrijk).
Vorige week zondag zijn we naar de watervallen geweest, dit was prachtig maar wel vermoeiend om te wandelen tot daar in die hitte. We hebben vele mooie foto’s en het was een echt avontuur om te klimmen en door het water te wandelen.
Dit weekend wat werken voor stage en onze bachelorproef ‘brede school’ en zondagavond misschien naar de kerk gaan om te kijken naar de film ‘The prince of Egypt’. Dit wordt mijn eerste film in de kerk!

1 opmerking:

Wim zei

hey,

kzie daj u daar wel amuseert in Uganda, geniet er maar nog van, want die 2 maandjes gaan rapper gepasseerd zijn dan daj denkt...

kvind sjiek vo te volgen oe daj et daar stelt enzo :p

groetjes
Wim