maandag 6 april 2009

So long farewell auf wiedersehn goodbye…

Inderdaad, na al afscheid te hebben genomen in school en in het weeshuis wordt het straks ook tijd om afscheid te nemen van de andere Belgische studenten, de dokter René, de lieve meisjes Jolly en Janice die voor ons koken (we hebben hen al heel wat van onze kleren en schoenen gegeven als bedanking),…

Ondertussen zijn Jens en Eva al vertrokken (een Duits koppel) en zijn er twee nieuwe meisjes aangekomen in de Clayhouse van de UK.

We hebben deze avond (zondag) ook afscheid van Carly en John genomen omdat zij deze week vertrekken terwijl wij dus in Lake Bunyonyi zullen zijn… we hebben zelfs elk nog twee zelfgebakken pistolets van Carly meegekregen voor onderweg. Het is echt een superlieve dame!

Dit weekend was ons laatste weekend hier in Kagando want volgende week gaan we dus naar Lake Bunyonyi t.e.m. donderdagavond (hopelijk kan ik dan voor de laatste keer nog op internet) en dan zaterdagmorgen 11april vertrekken we dus naar Fort Portal en van daar naar Kampala en Entebbe.

Volgende week vrijdag 10 april dus onze allerlaatste dag in Kagando en we zullen iedereen dan ook moeten bedanken in de mis voor hun vriendelijkheid en behulpzaamheid en de studenten van verpleegkunde voor hun goede medewerking tijdens ons project rond hygiëne,…

We hebben ook al de meeste van onze evaluatieformulieren terug, nog enkel dat van ‘Brede School’ en dan onze algemene eindevaluatie… hopelijk is dit ook goed, net zoals de rest!

Geen opmerkingen: